شرکت تولید فیلم و سریال باران بینجستون فیلم

تولید فیلم و سریال و تیزرهای تبلیغاتی و آموزش های سینمایی

شرکت تولید فیلم و سریال باران بینجستون فیلم

تولید فیلم و سریال و تیزرهای تبلیغاتی و آموزش های سینمایی

شرکت تولید فیلم و سریال باران بینجستون فیلم در سال 1392 با یاری خدا و با همکاری دوستان هنرمند به ثبت رسید . هدف از تشکیل این شرکت تولید محتوای ویدیویی و تولید فیلم و سریال مستند و داستانی - فیلم های جشنواره ای و حمایت از هنرمندان و بازیگران جوان و تازه کار است

بایگانی
آخرین مطالب

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مردم ، شرکت ها و موسسات ، ادارت و ... برای خرید ، سفارش خدنات و ... از خود می پرستند :

1- کدام کالا یا خدمات را با چه کیفیت و قیمتی برای خرید انتخاب کنیم؟ مثلا کرام کاغذ دیواری بهتر است؟ کدام کفش برای ورزش مناسب تر است؟ چه برندی برای خرید جهیزیه بهتر است؟ کدام شرکت در رنگ کردن خانه یا شرکت ما مهارت بیشتری دارد؟ از کدام مارکت برای خرید روزانه استفاده کنیم ؟ کدام محصول دارای روش تولیدی بهداشتی تر و بسته بندی مورد اطمینان ماست ؟ و سوال های دیگر 

2- کدام شرکت را برای انجام اموری که مورد نظر ماست انتخاب کنیم؟ کدام محصول برای پروژه های ما مناسب تر است؟ خدمات پس از فروش کدام شرکت بهتر است؟ کدام پیمانکار مطمئن تر از دیگران در انجام امور محوله است؟ و....

تنها معرف و شناساننده شما در این میان فقط تبلیغات است. تیزرهای تبلیغاتی یکی از موثرترین روش های رساندن اطلاعات کاری ، کالایی ، خدماتی و ... شما به کسانی ست که به محصول شما و یا خدمات شما نیاز دارند. زیرا بیش از 80 درصد اندام شناسایی محیط در انسان را چشم ها و گوش ها بعهده دارند.

تیزرهای تبلیغاتی از نظر استفاده از کارکتر انسانی به دو دسته تقسیم می شوند :

الف - دارای کارکتر اتسانی 

ب - بذون کارکتر انسانی

ساخت تیزرهای تبلیغاتی در واقغ فراتر از قزار دادن چند کلیپ ویدیویی کنار هم است نکات مهمی که باید در ساخت تیزرهای تبلیغاتی رعایت شودند عبارتد از :

1) استفاده از کارکتر انسانی مناسب از نظر تیپ و قیافه - سن - و...

2) استفاده از دکوراسیون مناسب

4) تهیه متن و نریشن موجز ، مفید و موثر

5) استفاده از موزیک که همراه با تصویر و نریشن آن هم تاثیر گذار باشد و ...

تیزر تبلیغاتی

  • باران بینجستون فیلم Baran7Film
  • ۰
  • ۰

آشنایی کلی با مراحل ساخت فیلم و ترتیب این مراحل در فیلم سازی

برای ساخت و تولید یک فیلم باید مراحل مختلفی  را تجربه کرد ، از جمله این تجربیات شکل گرفتن طرح یا ایده اولیه (بن مایه)Idea، نوشتن فیلم نامه (سناریو) Screenplay ، فیلم برداری (ضبط) ، تدوین Film editing و مواردی از این دست باعث می شود،پروسه فیلمسازی چند ماه تا چندین سال به طول زمان می برد.در این مقاله سعی می شود تا حدودی به شناخت بهتری از این مراحل برسیم.

 (پیش تولید)Pre-Production

پیش تولید را به زبان ساده میتوان،به برنامه ریزی برای انجام ضبط فیلم و یا به تعبیر دیگر میتوان آن را نقشه راه نامید طی این برنامه ریزی، شناخت کلی نسبت به تولید و هزینه ها و دیگر موارد مورد نیاز برای تولید نیز مشخص می شود.

از مواردی که در قسمت پیش تولید با آن آشنا می شویم:

•فیلمنامه به عنوان اولین گام برای شروع ساخت یک فیلم است و باید درزمان پیش تولید شما باید به یک فیلم نامه کامل دست پیدا کنید که درآن تمام جزییات رعایت شده باشد،چرا که برای ساخت یک فیلم خوب فقط تجهیزات و عوامل مهم نیست،بلکه یک فیلم نامه خوب است که باعث جمع شدنعوامل حرفه ای می شود.

•استوری بورد storyboard(فیلمنامه تصویری) که در آن سکانس ها و پلان ها ترسیم می شود تا دید بهتری از آنچه که در ذهن کارگردان برای عوامل روشن بشود و همچین مراحل به ترتیب و با نظم ضبط شود.

•انتخاب بازیگران: بررسی شخصیت های فیلمنامه (مشخصات ظاهری و روانی ) برای انتخاب هرچه بهتر بازیگر که مشخصات شخصیت فیلم نامه را دارا باشد .

•انتخاب عوامل : در این قسمت شما به دنبال نیروی متخصص برای پروسه ی تولید می گردید مانند: دستیاران ، منشی صحنه ، فیمبردار و …

•محل فیلمبرداری (لوکیشن): بررسی موقعیت مکان فیلم بردار و کشف زوایای بهتر و انتخاب لنز مناسب برای آن موقعیت و تشخیص شرایط نوری لوکیشن ،از عواملی هستند که در پیش تولید باید به آن دقت شود .

در پیش تولید نکاتی که قصد دارید در فیلم باشد را کوتاه  توضیح می دهیدو از آنها یادداشت بر می دارید.

Production(تولید)

حالا زمان استفاده از برنامه ریزی های انجام شده در زمان پیش تولید است،تمام سکانس‌های و موارد یادداشت شده حالا تبدیل به تصویر می شوند، در زمان تولید شما باید در هماهنگی کامل با عوامل خود باشید ، عواملی مثل:منشی صحنه ،دستیاران ،بازیگران، فیلمبردار بازیگردان،نورپرداز ،عکاس و…،چرا که کارگردان باید با کمک آنها مرحله تولید را به پایان برساند.درزمان تولید تمام نکات باید با موشکافی خاصی انجام بگیرد،که چه بسا که فقط یکبار موقعیت فیلمبرداری از یک صحنه یا سکانسی است و بایدقوانین نورپردازی، ترکیب‌بندی ، کادربندی و… به درستی رعایت شود.

• کارگردانی
• تدارکات
• فیلم برداری
• نورپردازی
• صدا
• بازیگری

Aiandeh.com

مرحله پس از تولید یاpost-production

editsuitaiandeh

  جلوه های ویژه
 موسیقی
 تدوین

زمانی مرحله پس از تولید شروع می شود که کار تولید به پایان رسید باشد و راش های ضبط شده به همراه برگه نماهای مورد تایید کارگردان به تدوین گر و صداگذار تحویل شده،در زمان است که باید جلوه‌های ویژه، موسیقی و اصلاحات رنگ‌ها روی فیلم قرار بگیرد.در اینجاست که تدوین گر وارد می شود،تدوین گر را کارگردان دوم میدانند،چرا که به راستی می تواند باعث تغییراتی بنیادی در فیلم ایجاد کنند فقط با انجام کات زدن معنی فیلم را تغییر دهد پس در زمان تدوین بهتر است ، از نظر فکری به تدوینگرخود نزدیک باشد ، بعد از مرحله تدوین صدا گذاری انجام می شود.

در این مرحله کارگردان نیاز به تخصص در با  نرم افزار ها و سخت افزار ها تدوین و صداگذاری ندارد ولی بهتر است با نام های این برنامه ها آشنایی و اطاعاتی پایه داشته باشد از برنامه های تدوین میتوان به EDIUS ،Premier Pro، Final Cut،Wondershare Video Editor و نرم افزار صداگذاری و اصلاح صداAdobe Audition اشاره کرد.

مراحل فیلمسازی

  • باران بینجستون فیلم Baran7Film